We shape our buildings, thereafter they shape us
— Winston Churchil
 

bouwgrond-nieuwbouw-verbouwing-bestaande woning 

Bij een nieuwbouw wordt de bouwgrond beoordeeld en onderzocht op eventuele schadelijke factoren. Opmetingen met de Chinese Lo Pan (kompas) maken duidelijk wat de beste plaatsing is van de woning op de bouwgrond, energetisch op u afgestemd. Op basis van uw verlangens, wordt er een constructieplan gemaakt. Verscheidene methodes en calculaties worden gebruikt voor aanbevelingen van de toegang naar de woning, plaatsing van voordeur, achterdeur, beste ligging van alle leefruimtes in de woning, plaatsing van interne deuren en trappen enz. Voor elke ruimte wordt een kleurenschema bepaald. De architect kan op basis van deze gegevens een bouwvoorontwerp maken.

Bij een verbouwing wordt een analyse gemaakt van de bestaande woning en hoe de verbouwing het geheel optimaal kan verbeteren. Met Feng Shui haal je het uiterste uit je verbouwingsbudget en het verhoogt de waarde van uw woning.

Bij een bestaande woning of appartement wordt dezelfde analyse gemaakt als beschreven en advies gegeven voor verbeteringen. Rekening houdend met uw specifieke vragen en het beschikbare budget.

 

AANKOOP WONING 

Het beoordelen van uw toekomstige woning neemt een deel van de stress weg bij het kopen van een nieuwe woning. Een inspectie voorafgaand aan de aankoop kan de sterkte van de woning bepalen en of de woning energetisch geschikt is voor u en suggesties geven voor alle probleemgebieden aanwezig.

 

VERKOOP WONING 

Vele gebouwen hebben inherente problemen waardoor ze moeilijk te verkopen zijn. Met een voorafgaande inspectie kunnen we de probleemgebieden identificeren en aanbevelingen doen voor veranderingen op een kosteneffectieve manier. Wanneer u rekening houdt met de kosten van een woning en de kosten die aan de verkoop verbonden zijn, is dit een slimme zet. Woningen met een goede Feng Shui verkopen sneller en tegen een betere prijs dan andere.

 

AANKOOP - HUUR BEDRIJFSPAND

Als u op zoek bent naar een nieuw pand, is het van groot belang dat u weet dat het gebouw uw bedrijf ondersteunt. Sommige gebouwen zijn goed voor bepaalde activiteiten en passen niet bij andere. Weten wat juist is, is essentieel voor zakelijk succes. We beoordelen vaak verschillende potentiële mogelijkheden voor klanten om hen de kans te geven het beste te kiezen naar hun behoefte.

 

BEDRIJFSPAND

Realiseert u zich dat niet elke woning of bedrijfsgebouw commerciële en financiële mogelijkheden heeft?  
Elk bedrijf heeft een zekere mate van "geluk" nodig om te gedijen. Het hebben van een Feng Shui Consult kan het "geheime wapen" zijn om u dat geluk te bezorgen. Het kan u helpen meer klanten en opportuniteiten aan te trekken, mensen bewust te maken van uw services, uw winst te vergroten, u als leider in een krachtigere positie zetten. Het kan de relatie met uw werknemers verbeteren enz.
Grote ondernemers zoals Bill Gates, Richard Branson, Anita Roddick, Apple en vele anderen beseffen dat ze door gebruik te maken van Feng Shui een stevige fundatie voor succes hebben op hun bedrijfslocatie.

 

TUIN - VIJVER - ZWEMBAD - FONTEIN

Een tuinplan toont u de sterke en zwakke plaatsen in uw tuin en hoe deze in evenwicht te brengen met planten en diverse vormen. U krijgt advies voor de beste plaatsing van bomen, struiken en bloemen. Als u groenten kweekt, kan het interessant zijn om te weten waar u de beste resultaten haalt en de vruchten van uw werk plukt.

De plaatsing van water (zwembad, vijver, fontein) is heel erg belangrijk in Feng Shui en vraagt secure berekeningen. Het kan een heel positieve maar ook een erg negatieve invloed hebben en vraagt daarom professioneel advies.